Dvadeseta CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2018 će se pod nazivom “CUC20: mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga 2018. godine u Konvencijskom centru Šibenik, a prijave traju do 5. studenoga u 23.59 sati. Prijava na konferenciju putem online obrasca moguća je samo za jednog sudionika, a odabir radionice i oglednih sati započinje 8. studenoga 2018. godine.

 

Program konferencije dostupan je na stranici Program konferencije.

Konferencija ove godine donosi nekoliko zanimljivih pozvanih predavanja, od kojih trenutno možemo najaviti uvodno pozvano predavanje doc. dr. sc. Roberta Kopala na temu “Kreativnost 4.0: usprkos i zahvaljujući 4. industrijskoj revoluciji” te predavanje izv. prof. dr. sc. Kristijana Lenca na temu “Što je blockchain i zašto je važan?”

Oba predavanja su zasigurno zanimljiva i našim kolegama sistem inženjerima, koji uz to mogu pratiti prezentacije i radionice označene u programu kao “Tehničke teme”.

Na konferenciji će ukupno biti predstavljena tri znanstvena rada (novi format uveden ove godine), 11 stručnih radova, 16 prezentacija, 17 oglednih sati, 44 radionice i 59 interaktivnih izlaganja. Na CUC-u su pripremili brojna posebna događanja poput “Speed date-a”, “TeachMeet-a”, okruglog stola i strateškog foruma te brojnih društvenih događanja.

Dodatne informacije o konferenciji, pozvanim predavačima, kotizacijama i smještaju dostupne su na mrežnim stranicama konferencije:

Popis obavijesti