Ponuda stručne prakse
U sklopu najboljih programa stipendiranja jugoistočnih zemalja (Best of South-East schoolarship program), studentima ili bivšim studentima u poljima ekonomije ili poslovanja u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Republici Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji pružit će se mogućnost jednogodišnjeg studija na Sveučilištu u Grazu.
Prijaviti se mogu studenti te diplomante koji su nedavno završili studij. Jedne od kompetencija koje se traže kod kandidata su kreativnost, poznavanje engleskog i talijanskog jezika, poznavanje rada na računalu. Odabrani kandidati imati će priliku raditi u Međunarodnom uredu tijekom akademske godine 2019/2020 na poslovima vezanima uz Erasmus mobilnost. Krajnji rok prijave je 10. studenoga 2019. godine. 
Program je besplatan s ciljem pomoći mladim ljudima u razvijanju svoje zapošljivosti u vrlo konkurentnom okruženju. Dodatno, sudionik ima mogućnost sudjelovati u dvotjednom tečaju jezika u Berlinu ili Manchesteru, a sudionici će dobiti jedinstven vodič za zapošljavanje s korisnim savjetima i informacijama kako pronaći posao i zaposliti se. Proces prijava započinje 30. rujna 2019. godine. 
University of Regensburg nudi mogućnost zapošljavanja diplomanata u sklopu programa „From Informality to Corruption (1817 – 2018): Serbia and Croatia in Comparison“. Trajanje programa predviđeno je u periodu od veljače 2020. godine do siječnja 2023. godine.